AS Visuals logo
Hjem2021-12-02T14:52:25+01:00

Design med dig i tanken

AS Visuals • Illustrator / Grafisk Design

Læs mere om os

Hvem er vi.

AS Visuals er en lokal designvirksomhed, som blev stiftet af Anne-Sophie Bech i 2017 og har kontor på Innovest hos Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, Ånumvej 28,3 i Skjern 6900.

AS Visuals består af ejeren Anne-Sophie som er designeren og en medarbejder som tager sig af driften og udviklingen. I starten beskæftigede virksomheden sig med at designe hjemmesider, men i 2018 fik Anne-Sophie en god idé med at udvikle malebøger om Ringkøbing-Skjern Kommunes seværdigheder med henblik på at markedsføre kommunen på en anderledes måde, samt videreformidle lokal kultur og historie til både børn og turister. Malebøgernes succes har været med til at udvikle virksomhedens nye nicher, illustrationer, kort og digital kunst.

Anne-Sophie Bech ejer virksomheden og er designeren. Hun har tegnet siden hun var 3 år gammel. Hun blev uddannet multimediedesigner fra Erhvervsakademiet Midtvest i Herning. Hun har en del praktisk designerfaring fra erhvervslivet i udlandet og har bidraget frivilligt i forskellige designopgaver i Ringkøbing Skjern Kommune. Udover de forskellige produkter som hun designer nu, er hun også meget kreativ i fritiden, hvor hun beskæftiger sig med digital fri kunst.

“Mit arbejde er altid meget visuelt. Jeg er god til at lytte til min kundes ønsker, som jeg forsøger at omsætte til et produkt der bærer præg af kvalitet og enkelhed, og med masse af farver. Jeg kan altid kontaktes til et uforpligtende møde”, siger Anne-Sophie Bech.

Vi henvender os både til private kunder og erhvervskunder.

AS Visuals har også fået tilført nye kompetencer gennem ansættelsen af en medarbejder, Christiane Bech som er driftslederen og udvikleren. Hun har en baggrund som leder inden for det offentlige i 14 år, og har været ansat som fundraiser og udviklingskonsulent. Hun har på det sidste især arbejdet med fundraising og udvikling af e-læringsforløb. Hun har kendskab til 10 sprog og behersker især dansk, fransk, tysk og engelsk.

Se vores portfolio

Vores portfolio.

Se vores ydelser og produkter

Vores ydelser og produkter.

Vores ydelser henvender sig til både private og erhvervskunder, samt foreninger og organisationer.

Vi er et grafisk firma, som har specialiseret sig i alt der har med at tegne og illustrere at gøre, udover almindelige grafiske opgaver. Har du et specifikt ønske, som du ikke kan finde nedenfor, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Du kan skrive din e-mail her.

Vi kan tegne alle slags kort (bykort, områdekort, vandrekort, m.m.) for at hjælpe erhvervskunder, foreninger og organisationer i at kunne yde en god service til deres kunder. Du kan se nogle eksempler i vores portfolio.

 • Områdekort

 • Bykort

 • Vandreturskort

 • Andet kort efter ønske

Hvis du er interesseret i at få tilsendt nogle eksempler, så skriv din e-mail her.

Er du en mindre erhvervsvirksomhed, forening eller organisation, der indimellem har brug for en grafiker? Så kan vi tilbyde dig et samarbejde omkring almindelige grafiske ydelser eller omkring mere specifikke. Vi er meget fleksible og kundeorienteret. Vi kan lave en aftale, så det bliver så nemt og ukompliceret for dig som muligt. Du behøver bare henvende dig til os.

Er du en større grafisk virksomhed, som mangler vores specifikke kompetencer? Så kan vi tilbyde dig at samarbejde med os. Er du interesseret i en aftale, så behøver du bare at ringe til os.

 • Grafisk design

 • Tegninger af naturtro eller cartoony

 • Illustrationer

 • Tegninger af kort

 • Mandala-stil

 • Digital billedtegninger

Hvis du er interesseret i at få tilsendt nogle eksempler, så skriv din e-mail her.

Er du en mindre erhvervsvirksomhed, forening, eller organisation, der gerne vil adskille sig fra de større og tilbyde noget anderledes? Har du brug for en velkomstgave/julegave/gave eller vil du markedsføre dig på en anden visuel måde?

Vil du gerne have et tilbud til børnefamilierne, eller bare et andet tilbud til børn? Vil du gerne som forening have en ekstra indtjening? Så kan vi tilbyde dig nogle anderledes produkter.

 • Pixiebøger eller lille tegnehæfte med jeres produkter eller sted

 • En farveside med et af jeres produkter eller sted

 • En blok med et af jeres produkter eller sted

Hvis du er interesseret i at få tilsendt nogle eksempler, så skriv din e-mail her.

Er du en mindre virksomhed, der gerne vil adskille sig fra de større eller markedsføre sig på en anden visuel måde? Så kan vi tilbyde dig nogle anderledes produkter, f.eks. med illustrationer, cartoony tegninger eller naturtro tegninger.

Vi er meget kreative, så du er velkommen til at henvende dig, både hvis du har en idé eller mangler idéer til:

 • Etiketter på flasker, glas, plastik, pap, poser, papir, metal

 • Papemballage

 • Plastikemballage

Hvis du er interesseret i at få tilsendt nogle eksempler, så skriv din e-mail her.

Er du en erhvervsvirksomhed, der gerne vil udfordre medarbejdernes kreativitet og innovationsevner?

Er du en erhvervsvirksomhed, organisation eller forening, der gerne vil holde familiedage for medarbejdere, kunder eller medlemmer, hvor der også indgår aktiviteter for børn? Så kan vi tilbyde dig følgende ydelser:

 • Temadage: ud fra et emne, valgt af kunden eller valgt i samarbejde med os – workshop/tegnekursus, hvor man lærer at tegne emnet og derefter får fri hånd

 • Familiedage: sammen eller kun for børn, kan være en af dagens aktiviteter – tegneworkshop til f.eks. festivaler, julemarkeder, firmaers familiedage

Hvis du er interesseret i at få tilsendt nogle eksempler, så skriv din e-mail her.
Se vores omtale

Omtale.

Kontakt
Tag en snak med os

Kontakt os.

Adresse

AS Visuals
c/o Ringkøbing Skjern Erhvervsråd
Ånumvej 28, 3
DK – 6900 Skjern

Telefon: +45 61 70 43 57
E-mail: kontakt@as-visuals.dk

Find os på Facebook, Instagram, LinkedIn og Behance.

Træffetider

Mandag – Fredag: 09:00 – 16:00

Skriv til os

  Titel

  Go to Top