Om os

AS Visuals er en lokal designvirksomhed, som blev stiftet af Anne-Sophie Bech i 2017 og har kontor på Innovest hos Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, Ånumvej 28,3 i Skjern 6900.

AS Visuals består af ejeren Anne-Sophie som er designeren og en medarbejder som tager sig af driften og udviklingen. I starten beskæftigede virksomheden sig med at designe hjemmesider, men i 2018 fik Anne-Sophie en god idé med at udvikle malebøger om Ringkøbing-Skjern Kommunes seværdigheder med henblik på at markedsføre kommunen på en anderledes måde, samt videreformidle lokal kultur og historie til både børn og turister. Malebøgernes succes har været med til at udvikle virksomhedens ny niche, illustrationer som digital kunst.

Vi henvender os både til private kunder og erhvervskunder. Disse kan bruge os til at markedsføre deres produkter på en anderledes visuel måde, hvis de vil adskille sig fra andre.

AS Visuals har også fået tilført nye kompetencer gennem ansættelsen af en medarbejder. Vi kan nu også tilbyde kyndig hjælp ved ansøgninger, projektledelse, projektstyring og udvikling af e-læringsforløb. Herudover behersker vi flere sprog, især tysk, engelsk og fransk.

Anne-Sophie Bech ejer virksomheden og er designeren. Hun har tegnet siden hun var 3 år gammel. Hun blev uddannet multimediedesigner fra Erhvervsakademiet Midtvest i Herning. Hun har en del praktisk designerfaring fra erhvervslivet i udlandet og har bidraget frivilligt i forskellige designopgaver i Ringkøbing Skjern Kommune. Udover de forskellige produkter som hun designer nu, er hun også meget kreativ i fritiden, hvor hun beskæftiger sig med digital fri kunst.

“Mit arbejde er altid meget visuelt. Jeg er god til at lytte til min kundes ønsker, som jeg forsøger at omsætte til et produkt der bærer præg af kvalitet og enkelhed, og med masse af farver. Jeg kan altid kontaktes til et uforpligtende møde”, siger Anne-Sophie Bech.

Christiane Bech er ansat i virksomheden og er driftslederen og udvikleren. Hun har en baggrund som leder inden for det offentlige i 14 år, og har været ansat som fundraiser og udviklingskonsulent. Hun har på det sidste især arbejdet med fundraising og udvikling af e-læringsforløb. Hun har kendskab til 10 sprog og behersker især dansk, fransk, tysk og engelsk.

For flere informationer om hvordan du kan kontakte AS Visuals, klik her.

Anne-Sophie Bech
Anne-Sophie BechIndehaver og multimediedesigner
Your Content Goes Here
Christiane Bech
Christiane BechKonsulent og projektleder
Your Content Goes Here