AS Visuals logo
AS Visuals logo
AS Visuals logo
Få et uforpligtende tilbud
Hjem2022-10-05T12:07:01+02:00

Design med dig i centrum

AS Visuals • Tegner & Illustrator / Grafisk Design / Kreative events

Læs mere om vores ydelser

Vi tilbyder

Vores professionelle tegner og illustrator kan designe unikke produkter lige til dig. Hun tegner by- og områdekort, malebøger for voksne og børn, og er meget interesseret i at indgå samarbejde omkring grafisk design og/eller levering af tegnede produkter.

Vores ydelser og produkter henvender sig til både private og erhvervskunder, samt foreninger og organisationer.

Private kunder kan se vores produkter i vores webshop.

Har du et specifikt ønske, som du ikke kan finde nedenfor, er du meget velkommen til at henvende dig til os, så tager vi hurtigst muligt kontakt til dig. Du kan skrive din e-mail her.

Vi kan tegne alle slags kort (bykort, områdekort, vandrekort, m.m.) for at hjælpe erhvervskunder, foreninger og organisationer i at kunne yde en god service til deres kunder. Du kan se nogle eksempler i vores portfolio.

 • Områdekort

 • Bykort

 • Vandreturskort

 • Andet kort efter ønske

Hvis du er interesseret i at få tilsendt nogle eksempler, så skriv din e-mail her.

Er du en mindre erhvervsvirksomhed, forening eller organisation, der indimellem har brug for en grafiker? Så kan vi tilbyde dig et samarbejde omkring almindelige grafiske ydelser eller omkring mere specifikke. Vi er meget fleksible og kundeorienteret. Vi kan lave en aftale, så det bliver så nemt og ukompliceret for dig som muligt. Du behøver bare henvende dig til os.

Er du en større grafisk virksomhed, som mangler vores specifikke kompetencer? Så kan vi tilbyde dig at samarbejde med os. Er du interesseret i en aftale, så behøver du bare at ringe til os.

 • Grafisk design (plakater, logo, flyers, brochurer, m.m.)

 • Tegninger af naturtro eller cartoony

 • Illustrationer

 • Tegninger af kort

 • Mandala-stil

 • Digital billedtegninger

Hvis du er interesseret i at få tilsendt nogle eksempler, så skriv din e-mail her.

Er du en mindre erhvervsvirksomhed, forening, eller organisation, der gerne vil adskille dig fra de større og tilbyde noget anderledes? Har du brug for en velkomstgave/julegave/gave eller vil du markedsføre dig på en anden visuel måde?

Vil du gerne have et tilbud til børnefamilierne, eller bare et andet tilbud til børn? Vil du gerne som forening have en ekstra indtjening? Så kan vi tilbyde dig nogle anderledes produkter.

 • Pixiebøger eller lille tegnehæfte med jeres produkter eller sted

 • En farveside med et af jeres produkter eller sted

 • En blok med et af jeres produkter eller sted

Hvis du er interesseret i at få tilsendt nogle eksempler, så skriv din e-mail her.

Er du en mindre virksomhed, der gerne vil adskille sig fra de større eller markedsføre sig på en anden visuel måde? Så kan vi tilbyde dig nogle anderledes produkter, f.eks. med illustrationer, cartoony tegninger eller naturtro tegninger.

Vi er meget kreative, så du er velkommen til at henvende dig, både hvis du har en idé eller mangler idéer til:

 • Etiketter på flasker, glas, plastik, pap, poser, papir, metal

 • Papemballage

 • Plastikemballage

Hvis du er interesseret i at få tilsendt nogle eksempler, så skriv din e-mail her.

Er du en organisation, forening, handelsforening, borgerforening, kunstforening, m.fl., der gerne vil holde kreative events der aktiverer hele familien?

Er du en erhvervsvirksomhed, organisation eller forening, der gerne vil holde familiedage for medarbejdere, kunder eller medlemmer, hvor der også indgår aktiviteter for børn?

Er du en erhvervsvirksomhed, der gerne vil udfordre medarbejdernes kreativitet og innovationsevner?

Så kan vi tilbyde dig følgende ydelser:

 • Børneevents: ud fra et emne, valgt af kunden eller et emne valgt af os – kreativ værksted, tegneworkshops, krea værksted, m.m. til f.eks. turistevents, festivaler, markeder, ferieaktiviteter, børnefødselsdage

 • Familiedage: sammen eller kun for børn, kan være en af dagens aktiviteter – tegneworkshop, kreative workshops  til f.eks. festivaler, julemarkeder, firmaers familiedage

 • Temadage: ud fra et emne, valgt af kunden eller valgt i samarbejde med os – workshop/tegnekursus, hvor man lærer at tegne emnet og derefter får fri hånd

Hvis du er interesseret i at få tilsendt nogle eksempler, så skriv din e-mail her.
Se vores portfolio

Produkter fra vores webshop

Se vores shop

Vores portfolio.

Læs om os

Vores historie

AS Visuals er en lokal designvirksomhed, som blev stiftet af Anne-Sophie Bech i 2017 og har kontor på Innovest hos Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, Ånumvej 28,3 i Skjern 6900.

Anne-Sophie Bech har tegnet siden hun var 3 år gammel. Hun blev uddannet multimediedesigner fra Erhvervsakademiet Midtvest i Herning. Hun har en del praktisk designerfaring fra erhvervslivet i udlandet og fra forskellige designopgaver i Ringkøbing Skjern Kommune. Udover de forskellige produkter som hun designer nu, er hun også meget kreativ i fritiden, hvor hun beskæftiger sig med digital fri kunst.

I starten beskæftigede virksomheden sig med at designe hjemmesider, men i 2018 fik Anne-Sophie en god idé med at udvikle malebøger om Ringkøbing-Skjern Kommunes seværdigheder med henblik på at markedsføre kommunen på en anderledes måde, samt videreformidle lokal kultur og historie til både børn og turister. Malebøgernes succes har været med til at udvikle virksomhedens nye nicher, illustrationer, kort og digital kunst.

Læs om vores kompetencer

Vores kompetencer

AS Visuals består af ejeren Anne-Sophie Bech, som er tegner og illustrator. Hun designer unikke produkter med dig i centrum.

“Mit arbejde er altid meget visuelt. Jeg er god til at lytte til min kundes ønsker, som jeg forsøger at omsætte til et produkt der bærer præg af kvalitet og enkelhed, og med masse af farver. Jeg kan altid kontaktes til et uforpligtende møde”, siger Anne-Sophie Bech.

Anne-Sophie er god til at lave naturtro tegninger, tegninger i tegneseriestil eller digital billedtegning med udgangspunkt i din location. Det er tegninger der giver dig mulighed for at adskille dine produkter fra andres. De er et godt alternativ til de mere traditionelle grafiske produkter, som Anne-Sophie også kan levere.

AS Visuals har også fået tilført yderligere kompetencer gennem ansættelsen af en medarbejder. Christiane Bech er ansat som driftsleder og produktudvikler. Hun har en baggrund som leder inden for det offentlige i 14 år, og har de senere år været ansat som fundraiser, udviklingskonsulent og projektleder inden for e-læringsområdet. Hun har kendskab til 10 sprog og behersker især dansk, fransk, tysk og engelsk.

Se vores omtale

Omtale.

kontakt os
Tag en snak med os

Kontakt os.

Adresse

AS Visuals
c/o Ringkøbing Skjern Erhvervsråd
Ånumvej 28, 3
DK – 6900 Skjern

Telefon: +45 61 70 43 57
E-mail: kontakt@as-visuals.dk

Find os på Facebook, Instagram, LinkedIn og Behance.

Træffetider

Mandag – Fredag: 09:00 – 16:00

Hvad kan vi hjælpe med?

E-mail adresse*

Fornavn

Efternavn

Emne

Besked

Titel

Go to Top