Læs mere om projektet

En lokal malebog om Naturens Rige: Ringkøbing-Skjern.

Men ikke hvilken som helst malebog! En malebog, hvor du kan farvelægge kendte motiver fra hele Ringkøbing-Skjern, mens du bliver klogere på stedets historie. Du kan leve dig helt ind i stedet og opleve den vestjyske ånd og kultur, som bogen videregiver. Desuden er malebogen en (slags) turistguide, der giver dig overblik over og oplysninger om stederne. Den tager dig med til lokale oplevelser og inviterer dig til kreativitet og afslapning. Både motiverne, som er kunstnerens egne kreationer, og historierne, som forfatteren har skrevet til hvert enkelt billede, gør bogen til noget helt specielt.

Malebogen er udgivet i 2 udgaver: en voksen og en børneudgave, hvor mønstrene i voksenudgaven er mere komplekse end i børneudgaven.

Alle historietekster er skrevet i 3 sprog, dansk, tysk og engelsk.

Motiverne kan farvelægges, når du vil hygge dig for dig selv, eller sammen med din familie eller venner.

Malebøgerne kan købes via vores webshop, i Ringkøbing-Skjern Museums butikker, hos boghandleren i Skjern og enkelte butikker.

Malebøgerne er et lokalt produkt, som blev udviklet og produceret af AS Visuals inden for projektet “Tegn og mal din kommune: Ringkøbing-Skjern” i samarbejde med Ringkøbing-Skjern Museum. Projektet blev støttet i 2019 af de såkaldte LAG-midler under Ringkøbing-Skjern Kommune, eller rettere sagt af ”Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Europa investerer i landdistrikterne”. Projektet løb fra 1. februar 2019 til 30. april 2020.

Du kan læse mere om projektet her.

Du kan læse presseomtalen om projektet her på vores hjemmeside.

Du kan læse mere om ”Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Europa investerer i landdistrikterne” her.

LAG
Se stederne fra projektet

Følgende billeder blev brugt til tegningerne i malebøgerne

Tag en snak med os

Kontakt os.

Adresse

AS Visuals
c/o Ringkøbing Skjern Erhvervsråd
Ånumvej 28, 3
DK – 6900 Skjern

Telefon: +45 61 70 43 57
E-mail: kontakt@as-visuals.dk

Find os på Facebook, Instagram, LinkedIn og Behance.

Træffetider

Mandag – Fredag: 09:00 – 16:00

E-mail adresse*

Fornavn

Efternavn

Emne

Besked