Vi laver også tegninger af 2D billeder!

AS Visuals | Illustrator / Kreative events / Grafisk Designer

Vi laver også tegninger af 2D billeder!

AS Visuals | Illustrator / Kreative events / Grafisk Designer

Vores historie

AS Visuals er en lokal designvirksomhed, som blev stiftet af Anne-Sophie Bech i 2017 og har kontor på Innovest hos Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd, Ånumvej 28,3 i Skjern 6900.

Anne-Sophie Bech har tegnet siden hun var 3 år gammel. Hun blev uddannet multimediedesigner fra Erhvervsakademiet Midtvest i Herning. Hun har en del praktisk designerfaring fra erhvervslivet i udlandet og fra forskellige designopgaver i Ringkøbing Skjern Kommune. Udover de forskellige produkter som hun designer nu, er hun også meget kreativ i fritiden, hvor hun beskæftiger sig med digital fri kunst.

I starten beskæftigede virksomheden sig med at designe hjemmesider, men i 2018 fik Anne-Sophie en god idé med at udvikle malebøger om Ringkøbing-Skjern Kommunes seværdigheder med henblik på at markedsføre kommunen på en anderledes måde, samt videreformidle lokal kultur og historie til både børn og turister. Malebøgernes succes har været med til at udvikle virksomhedens nye nicher, illustrationer, kort og digital kunst.

Vores kompetencer

AS Visuals består af ejeren Anne-Sophie Bech, som er tegner og illustrator. Hun designer unikke produkter med dig i centrum.

“Mit arbejde er altid meget visuelt. Jeg er god til at lytte til min kundes ønsker, som jeg forsøger at omsætte til et produkt der bærer præg af kvalitet og enkelhed, og med masse af farver. Jeg kan altid kontaktes til et uforpligtende møde”, siger Anne-Sophie Bech.

Anne-Sophie er god til at lave naturtro tegninger, tegninger i tegneseriestil eller digital billedtegning med udgangspunkt i din location. Det er tegninger der giver dig mulighed for at adskille dine produkter fra andres. De er et godt alternativ til de mere traditionelle grafiske produkter, som Anne-Sophie også kan levere.

AS Visuals har også fået tilført yderligere kompetencer gennem ansættelsen af en medarbejder. Christiane Bech er ansat som driftsleder og produktudvikler. Hun har en baggrund som leder inden for det offentlige i 14 år, og har de senere år været ansat som fundraiser, udviklingskonsulent og projektleder inden for e-læringsområdet. Hun har kendskab til 10 sprog og behersker især dansk, fransk, tysk og engelsk.