Til private2023-05-03T13:35:27+02:00

Deltag i vores events!

AS Visuals | Illustrator / Kreative events / Grafisk Designer

Deltag i vores events!

AS Visuals | Illustrator / Kreative events / Grafisk Designer

Vores produkter

Vi er en lille lokal grafisk virksomhed – stiftet af Anne-Sophie Bech, som har specialiseret sig på alt det kreative – fra produkter til events. Vi henvender os både til danskere og turister, men også til virksomheder, foreninger og organisationer.

Fra påske til oktober kan du finde os på mange forskellige velkendte turiststeder langs Vesterhavskysten mellem Blåvand og Søndervig, hvor vi laver kreative aktiviteter og sælger vores produkter.

Ellers holder vi til på Innovest i Skjern, hvor vi har vores kontor. Udenfor sæsonen laver vi også kreative aktiviteter rundt om i kommunerne.

Vores webshop

Anmeldelser

Jeg ved, at der findes meget, meget bedre malere end mig, men der er ikke noget bedre end at farvelægge de her billeder fra “Colour your Holiday” malebøgerne lige nu. Med hvert farveblyantstrøg er mine tanker på ferie. Mens jeg farvelagde tegningen af ​​”Lyngvig Fyr indefra”, klatrede jeg op i mine tanker en gang til, og da jeg ankom helt på toppen, lod jeg vinden blæse på mit ansigt og fremkalde den fantastiske udsigt, duften af ​​klitterne og vandet i næsen og lyden af ​​bølgerne i mine ører.
De to malebøger var  sidste års bedste køb 😍
Anika S., Tyskland

Det skal bare prøves! Virkelig fedt!

Werner F., Tyskland

Hvad kan vi hjælpe dig med?

E-mail adresse*

Fornavn

Efternavn

Emne

Besked

Titel

Go to Top